Ralf

Levensgenieter + Bourgondier = Ralf

Need I say more?

dinsdag 17 augustus 2010

En toen waren we weer terug van het weekend weg.
Zaterdag zijn we naar Valkenburg gegaan, waar we in een heel gezellig familiehotel zaten. De mensen daar waren erg vriendelijk.
's Avonds was het weer nog geweldig en hebben we de terrasjes in het dorp bezocht, dit was erg gezellig, lekker gedronken en gegeten en ons vermaakt met mensen kijken.
Toen we terug waren in het hotel was het middernacht geweest en heb ik van Laura een geweldig leuk cadeau voor mijn verjaardag gehad.
Helaas was het zondag erg slecht weer, toen zijn we naar het Continium in Kerkrade geweest, dit is een museum wat een soort van wetenschapsmuseum is, maar dan op een manier dat ook kinderen het erg leuk vinden, je kunt alles op je gemak bekijken maar ook deelnemen aan de dingen die er staan. Een aanrader als het zo een regenachtige dag is. 's Avonds zijn we bij de mexicaan geweest uit eten, heerlijk gegrilt en het was zoveel dat ik het nog niet eens opkreeg.
Daarna nog gezellig in de kroeg gezeten, lekker gedronken en gekletst. En weer terug naar het hotel.
's Ochtends na  het ontbijt hebben we uitgecheckt en zijn we naar Roermond gereden, daar op ons gemak rondgelopen in het Retailpark en de Outlet. Hierna zijn we bij mijn ouders geweest eten, en toen we thuis waren hebben we ons op de bank geinstalleerd, waarna de katten ook erg blij waren met onze terugkomst.
We hebben een geweldig weekend gehad, en ik een fantastische verjaardag. Nu begint de week weer, en ga ik in huis maar weer eens flink aanrommelen.

1 opmerking:

  1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Goed om te lezen dat jullie het zo leuk hebben gevierd.

    Groetjes,
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen